-->

Google+ Followers

Thursday, February 7, 2013

Blogger Belia Blogger Cool



Assalamualaikum uoals,


Lama rasanya tak join mana-mana segmen !!
Tapi pagi nie tertarik dengan segmen dari Abang Hasrul Hassan
Siapa yang tak kenal dengan dia,
Sentiasa memberikan pelbagai tips kepada blogger.

 " Blogger Belia Blogger Cool "

Menarik kan tagline tu ???
Okay, firstly emma nak kenalkan nama emma dalam dunia blogging nie,
Nama " Emma Eema " di ambil semperna nama Emma sendiri, dan nama Eema diambil semperna gabungan nama emma dengan incik syg. Maka terhasil lah dua gabungan nama tu.
Emma sentiasa menggunakan tagline
" Dari otak kecik turun ke papan kekunci "
Sebab apa emma guna tagline tu ???
Sebab emma selalu menghasilkan entry dari otak kecik nie.. hehehhe
Url emma, mungkin ada yang tau dan ada yang tak tau..
Tapi jemputlah singgah-singgah di http://emmaeema.blogspot.com

Tuan empunya blog yang kecik nie baru je berumur 25 tahun Januari yang lalu..
Tua ke ??? rasanya tak tua lagi kan ???
Sebab tu boleh di panggil belia...
Okay, kenapa blogger belia adalah blogger yang cool ???
Bagi emma, apa yang penting adalah kualiti.
Emma sentiasa ceria walaupun ada masalah,
Sembunyikan masalah dan teruskan ceria tanpa melatah !!
Selalunya blogger belia selalu memberikan idea-idea yang fresh dalam blog dorang !!




www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete
  2. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!