-->

Google+ Followers

Wednesday, February 20, 2013

Galaxy Tab percuma ;)



Assalamualaikum uoals,


Hahhaha dapat tab percuma,
Thanks incik syg...
Walaupun tak mintak...
Tapi dia belikan jugak...


Terkejut jugak bila semalam amik incik syg kat KL Sentral,
Incik syg masuk kete je...
Terus kuarkan tab dari dalam beg..

Terpinga-pinga jugak..
Dah terpinga-pinga, jadi blur...

" Nak buat apa tab nie??? "

Yesss, satu soalan yang memang mintak kena sekeh dengan incik syg...

Bukan nak say 'thank you' ke 'terima kasih' ke...
Ni duk tanya soalan bodoh !!

" Nak suruh pakai lahhh "

" sorry incik syggg... memang blur "

Tapi dalam hati suka + marah, 
Yerlah dah lah tengah sibuk nak kumpul duit nak buat preparation nak tunang...
Sempat lagi membeli...
Tak pasal-pasal kena marah dengan incik syg...

" cuba hargai sikit apa orang bagi !!! "

Haaa amik kau emma !! kan dah kena... hurmmm pape pun..
Thanks incik syg...

kena berguru dengan incik syg nak pakai macam mane !!


www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!