-->

Google+ Followers

Tuesday, November 29, 2011

Balik-balik gosip Apex

12.26pm@Bangsar

Hi, Assalamualaikum dan selamat tengah hari warga Malaysia and pembaca blog Emma Eema!! Korang sihat ker?? Sementara menanti drawing nak di render .. heheheh Emma nak curi tulang jap... syhhh jangan report kat bos tau !!! =) cayannnggg korang sume !!! muaaaahhh...

Oh ya, sejak Harimau Malaya kalah di tangan Bahrain.. ramai yang duk mempertikaikan kebolehan dorang. Hurm lumrah lah menang atau kalah kan adat bertanding !! Apa yang boleh cakap, dorang dah buat yang terbaik!! So, tak perlulah pelbagai isu di keluarkan.. Cuba korang yang banyak mengkritik tu main !! Haaaa boleh lawan ke tak ??? hehehhehe Tapi tulah yang Emma tengok kat facebook.. pelbagai komen ada yang negatif and ada yang positif !! Bila menang, semua puji.. semua sanjung !! Bila kalah ??? Hahahahha pelbagai kutukan dan komen yang tak membina semangat langsung !! Tulah sifat warga Malaysia.. kan ?? kan ??? kan ???

Opssss berbalik kat topik asal, aishhhh... dah naik muak da Emma tengok kat blog, atau fb semua duk cerita pasal " Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apex " macam-macam gosip pasal dia sejak dia putus tunang nie kan ??? Apex itu lah..apex inilah... Apex ..Apex..Apex..Apex..


Pelbagai kontroversi yang timbul... but dia still main dengan bersemangat... Congrats Apex!!!
Adatlah bila orang tengah naik, banyak lah yang dengki... macam-macam kontroversi lah yang ada... dan yang nyata, ramai yang dah muak dengan kontroversi nie!! betul tak ??? Apex nak bercinta dengan sape pun... tu kan hak dia.. opsss !!! macam dah marah jer... hehehehhe luahan hati jer... heheheheh

Ape pun.. gud luck to Apex and gud luck to Harimau malaya!!!


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. apex ni femes gile lepas dia lawan nan indon dulu...sume org sokong dia support bagai...skunk bile jadik camni...sume x suker dia...teruk betul org malaysia ni

    ReplyDelete
  2. apex okey r...gosip 2 xde kene mengena pun gan carear dy..td dy dtg KFC alor gajah dengan gf dy.....
    he the best..:)

    ReplyDelete
  3. xnk amek tw...
    lyn cite korea lg bgus..lalala.. ^^,

    ReplyDelete
  4. ::Wardatul Shauqah:: : ahhahahaha tak yah amik tau la hal orang.. betul tak ???

    Munna : Player ??? opsssss

    Farisya : Apex memang okay pun. Biasalah manusia kan penuh dengan phd..

    Azza : Adat lah tu... betul tak ???

    ReplyDelete
  5. kontroversi sangat dia ni tau. isk..
    anyhow..i dah follow belog ni, jgn marah. tq

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!