-->

Google+ Followers

Friday, November 18, 2011

Eh, korang ingat lagi tak ???

05.16pm@Bangsar

Salam all, selamat petang... !!Tahniah kepada pelajar-pelajar cemerlang UPSR... yang amik PMR tuuu sabar-sabar menanti ek !!! " Tak lulus kena kawin!!! " hahahah tu lah ayat yang mak Emma cakap dulu time Emma sekolah... Tak kiralah time UPSR, PMR or SPM... memang dah common word la... " ayat berhantu "... dulu dengar jer mak cakap cam tu dah cuak !! yer lah kecik lagi pun... basuh baju tak reti, masak ?? lagi laaaa... haram !!!!!! So, tak nak kena  kawin punye pasal belajar rajin-rajin and akhirnya dapat lah jugak result yang gempak lah konon nyer.... hahahah janji tak de yang fail... waaaaa kalau tak kena kawin da... oh tidakkkkkkk !!! Mane boleh main terjah jer nak kawin... !! mestilah nak kawin dengan jejaka pilihan hati !! kan??kan ?? kan ???  

Eh dah nak cuti sekolah la... best nyer... ingat pulak time sekolah dulu... eh, korang ingat lagi tak ??? Dulu Emma sekolah kat Sek Men Teknik setapak Kl... Hurm amik course Account... last-last keje jadi Designer... memang jauh betul menyimpang !!! Sebut pasal Sekolah nie... terasa rindu pulak kat student PPN 2004/2005... waaaa rindu nyer kat korang...." Ade Shikin Adnan, Raihana, Syazana, Salmiah, Shikin Aziz,  Nadiah Azmi, Syena, Fatimah, Nadia Sahoji, Syuhada, Nadhirah, Izzati, Nadiah Zaini, Wan, Nazirah, Shikin Bee, Shitah, Aneet, Ain (Atom), Ateen, Azie, Liyana (Rab), Bob, Hadri, Hasif, Faiz, Yonna, Farah, Wanie, Adeela, Diela, Syazwani, Aliah, eh sape lagi ek ??? tetibe Emma blur pulak nama korang.... !!! sape yang tak tersebut tuuu jangan kecik hati ek ??? tetibe blur pulak =(



Eh, korang ingat lagi tak ???? time kita selalu kena denda dengan cikgu... hehehhehe kelakar kan ??? Denda lari kat padang, berdiri tengah panas... ketuk ketampi, kena cubit, kena pukul dengan rotan, kena tembak dengan m16 ustazah, kena berdiri atas kerusi, atas meja... hahhaha macam-macam lagi.... tu semua kenangan kan ?? bila ingat balik kita dah boleh bantai gelak kaw-kaw... betul tak ???

Eh, korang ingat lagi tak ??? kenangan kita semua dulu ??? best kan ??? nak ulang lagi boleh tak ???

Syu & Nadh,
Ingat lagi tak ???
Bila muka kita muka yang selalu datang lambat...
Tapi tak pernah kena denda kan ???
hehehehhe ingat tak sape yang selalu back up kita???
hehhehehe mestilah abg Syauti... pengawas yang selalu tunggu kita kat pagar sekolah...
Ingat lagi tak ???
Setiap pagi mesti tunggu kita coz tau dah kita datang lambat kan ???
hehehehhe siap teman sampai class lagi kan ???
Time tuu semua budak Aspura dah fikir lain kan ??
hahhahaha nasib lah janji tak kena denda kan ???



Nad, Syena and Fatima,
Ingat lagi tak pot kita selalu lepak dulu???
Pondok belakang koop...
heheheh ade lagi tak agak2 nyer nama kita kat kerusi tu ek ???
hahhahaha.... pot kita nak lepak,
pot pet  pot pet duk bercerita... 
Eh korang ingat lagi tak ???
Balik sekolah jer kita lepak kat kedai ais kepal...
Makan ais kepal dengan bihun sup...hahahhaha
Sampaikan kita boleh bawak budak-budak clas lepak kat pot kita kan ???
Eh, Korang ingat tak ???



p/s : to be continue....






www.tips-fb.com

3 comments:

  1. SERONOK KAN KALAU DAPAT INGAT ZAMAN SEKOLAH DULU-DULU ! =)

    ReplyDelete
  2. hua!!!! nasib bek ko ada mention nama aku.. hehe.. seriusly, bab kne denda ngan cikgu mmg aku ingt dengan jelas nyata dan terang gitu.. nasib bek aku tak penah kne.. yg aku penah kne pun m16 tu.. haha.. paling tak tahan when at the end, kita yang minta m16 tu kat ustazah sbb nak basuh muka.. da ngantuk. haha

    ReplyDelete
  3. Shida : Yes... memang best... tapi sayang dah tak boleh nak ulang lagi... but i really miss my white baju kurung... with black shoes....miss it sooo much....

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!