-->

Google+ Followers

Friday, November 11, 2011

Bila Terasa Rinduuuu

10.40am@Bangsar

Salam 1 blogger... rindu nyer kat blog purple nie.... weeeee =) lama jugak biarkan blog nie bersawang-sawang... !! Even yang dah buat blogwalking kat blog nie pun Emma tak sempat nak buat kunjungan balas... (jangan kecik hati ek !!!)..

Bila terasa rindu..... hurmm bukan rindu kat insan istimewa ek ?? Tapi rindu kat kembar Emma yang agak bz dah sekarang nie... sibuk dengan preparation for their weeding by next year... waaaaa rindu sangat.... lebih-lebih lagi rindu nak karok dengan dia... U know what, kteorang ske sangat duet lagu " Bunga-bunga Cinta " by Misha Omar... hahhahaha demmmm gile kan ??? but tu memang lagu wajib if kteorang karok....

If u want to know, she is my twin aka my bff... bila kteorang keluar confirm-onfirm akan pakai baju yang sama, kaler yang sama and semua nak sama... hehheheh sweet tak ??? jadi boria jap okay !!! Chemistry tu memang dah ada... if kteorang tak plan nak pakai baju sama pun... but when we meet up, tgk baju or kaler baju sama... hahahhaha tu lah yang selalu terjadi..

Walaupun kteorang share macam-macam benda... but tang share bf tuu tak de lah okay... Dia tetap akan story kat Emma if anything... and kteorang always be there for each other...


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!