-->

Google+ Followers

Friday, May 6, 2011

Fever

10.00am~ Bangsar, Selamat pagi !!! Korang sihat tak ??? Hope korang sihat k... tak macam aku nie huh dah demam... sangat tak suka... hahhaah ( Tapi time-time sakit lah dapat bermanja-manja dengan orang yang tersayang!! kan..kan...??? sape orang yang tersayang ??? hahaha bukan boyfriend k !!! tapi of course la mama and ayah aku... hehehhe time-time macam nie lah nak ngade-ngade and manja-manja sket.... hahahah cayang mama and ayah....!!!

Sekarang nie aku agak kepanasan kat office ni, tak tau lah badan aku yang panas atau aircond kat office yang slow gile tak reti-reti nak sejuk !!! Yang nyata aku dah berpeluh-peluh da nie...
walaupun demam, aku still lagi nak nampak cute jugak.... ehheheh berbaju kurung pink lagi... tapi muka agak pucat la... 



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ala, cute-cute. bila nak pergi cerakah? ehe

    ReplyDelete
  2. huhu cute menda nyer... da pucat jer muka tu... hahahah
    nak g bukit cerakah kena tanye ghanz ... dia kan master plan kte

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!