-->

Google+ Followers

Wednesday, May 11, 2011

Emma vs Interior Design

04.53pm~ alopz.... Selamat petang... huhuu sangat busy hari nie, setelah pukul 04.30pm baru lah jari jemari aku nie dapat relaks for a while... hahaha 

So aku just nak share dengan korang artwork aku using intericad software... tak lah gempak sangat pun... still learning... hehehhe anyway thankx to my friend Mr Shahril yang ajar aku guna software nie dalam masa 2 minggu... yezzza !!







So nie hasil keje aku guna software Intericad... kira okay lah nie untuk yang baru nak explore macam aku nie... hehehehe ( puji diri sendiri lak !! ) 




CoRet-CoReT~ Untuk mendapatkan sesuatu ilmu hati kita kena ikhlas, bila kita ikhlas hasilnya juga akan memuaskan hati kita... so renung-renungkan !!!




www.tips-fb.com

2 comments:

  1. bestnya dapat belaja sofeware baru. yuhuuuuu!

    ReplyDelete
  2. tau tak pe... if shida nak blaja pun emma leh ajarkan.. hahaha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!