-->

Google+ Followers

Wednesday, May 25, 2011

CINTA & KAWAN

04.30pm~ Hi all... selamat petang... aku baru nak lunch sekarang nie.. hahaha maklumlah agak banyak keje nak buat sekarang nie.. so nie jer lah time yang aku ada untuk lunch... sambil aku makan nie tiba-tiba aku nampak lah satu clip video dari YOUTUBE.  Kata-kata dalam video tu sangat menarik and aku rasa nak share dengan korang semua tentang isi kandungan dalam video tu... ehhehe 

Video tu bertajuk " CINTA & KAWAN "



 Suatu hari CINTA dan KAWAN berjalan di dalam kawasan kampung,
Tiba-tiba CINTA jatuh dalam telaga yang gelap,
KENAPA??
Kerana CINTA itu buta!!
Lalu KAWAN pun ikut terjun dalam telaga..
KENAPA ???  **u jump i jump kot... 
Kerana KAWAN akan buat apa sahaja demi CINTA..
Di dalam telaga CINTA hilang,
KENAPA???  * buat magic show kot !!
Kerana CINTA itu halus, mudah hilang kalau tak di jaga,
Sukar dicari apatah lagi dalam telaga yang gelap.
Sedangkan KAWAN masih lagi tercari-cari dimana CINTA dan terus menunggu...
KENAPA???
Kerana KAWAN itu sejati dan akan kekal sebagai kawan yang setia...
Sedangkan CINTA akan datang dan pergi bagaikan angin!!







CINTA
 &

KAWAN


Notes : Kasih sayang dan persahabatan takkan hilang walau di mamah usia. Ia akan terus kekal selagi hayat masih bersama jasad.



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. hahahha..nmpak sgt editt..
    neway thanks makcik....pic ni mengingatkan
    aku saat2 manis kita semua..seronok giler...heheh...sangat terharuu..:)(senyum smpai ke-telinga)

    ReplyDelete
  2. hahahah u r welcome dear !!!

    ReplyDelete
  3. ehem, picture ni dekat lokasi pengambaran senjakala. hahahha!

    smart picture ni sebab banyak batang kayu tinggi-tinggi. =D suka!

    ReplyDelete
  4. heheheh tau tak pe... smart kan pic nie... walaupun main edit cin cai jer...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!