-->

Google+ Followers

Saturday, March 28, 2015

Shopping barang baby



Assalamualaikum uoals


Waaa seronoknya mummy menghabiskan duit daddy !! asal daddy gaji je ajak daddy cari barang baby. Mula-mula ajak daddy memang malas-malas sikit lebih-lebih lagi shopping dengan mummy. hahahahahha 

But sejak emma pregnant, emma start beli barang baby pun awal tahun nie.  Masa tu emma dah 7 bulan pregnant.  Memang tak nak beli awal-awal, yerlah macam-macam boleh jadi kan ??? So lepas je buat scan 4D hari tu kat 4D SCAN DENGAN MISS JEZZLYNN  barulah semangat nak shopping tu kemain berkobar-kobar.  Mula-mula emma pun blur jugak apa nak beli.  Asal nak beli barang je tanya kat zam and angah (kakak emma) .  Lepas tu emma nie bukan jenis yang nampak terus beli !! hahahaha tabiat emma yang agak tebiat nie lah yang buat zam bengang kalau nak shopping !! Tau apa dia ?? Emma suka survey harga kat satu-satu kedai then baru emma beli kat tempat yang murah... ehehhehe

So, emma bukan beli semua benda kat satu tempat je, ada yang emma beli kat Manjaku Wangsa Maju, Mydin, Baby Expo PWTC, UO, Jusco , SOGO... ahahahahha pendek kata asal ada kedai baby mesti emma masuk punya !!! -_-


Sekarang dah 39 weeks, dah habis sesi shopping semalam. Janji dah dengan zam yang shopping kat MATERNITY & CHILDREN EXPO MID VALLEY Semalam yang last... hehehhe tunggu baby keluar pulak baru kita shopping lagi ^_^

Sekarang nie sesi mendobi baju baby yer.... bila dah cuci time nak sidai and lipat, rasa comel-comel nya baju baby sebab kemain kecik-kecik je ^_^




www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!