-->

Google+ Followers

Monday, March 23, 2015

2015 - Perempuan tak reti memasak !!!




Assalamualaikum uoals,


Zaman sekarang nie lelaki lebih pandai memasak daripada perempuan !!! Betul tak ??? Kadang-kadang nie PEREMPUAN bukan tak reti memasak, tapi dorang nie takut je nak try !! Dalam erti kata lain takut kena KRITIK -_- !! Tapi zaman sekarang nie kalau perempuan tu nak kawin barulah terhegeh-hegeh nak belajar memasak !! betul tak ??? katakan iya... hahahaha coz emma lah salah seorang dari perempuan yang nak kawin baru nak belajar memasak !! heheheheh -_- Bak kata orang tua-tua ~ " Nak pikat suami bermula dari perut " ~ Kalau perut suami kenyang confirm dorang tak cari lain !!! ahhahahaha tapi ada jugak yang isteri kemain punya perfect, segala keje dari keje perempuan sampailah duk bertukang isteri mampu buat tapi laki cari lain jugak ??? haaaa kalau yang tang tu macam mana ???? 

Gambar hiasan jer.... thanks incik google
Sebenarnya nak masak nie tak lah susah sangat kan ??? bila dah tau main campak-campak je lepas tu siap !!! hahahahah rasa dia ???? hehehhehe janji sedap and boleh di makan dah kira besar dah Rahmat !!! betul tak ???


Ada sape - sape yang masak stok senduk dengan periuk jauh sebatu tak ???? hehehehe tapi yang nyata air tangan seorang wanita yang bernama "IBU" yang paling sedap dalam dunia !! betul tak ??? walaupun dia hanya hidangkan " nasi putih, telur goreng dan Kicap ".















www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!