-->

Google+ Followers

Saturday, March 7, 2015

Hi hi 3rd trimester ^_^


Assalamualaikum uoals,

Pejam celik pejam celik, " eh,tak lama je lagi nak due... Huwaaa tak sabar nye nak bau syurga, nak tengok muka anak sendiri, nak dengar dia uwerkkk uwerrk nanggis... Zam lagi eksited, siap mimpi kemain lagi !!!

Tapi dalam rasa eksited dan teruja tahap chipmunks tercekik kuaci tu, ade jugak rasa nervous tahap lava gunung berapi. Hoiii mane tak nerves, first time tu... Lagi pun kan nak pergi berjuang antara hidup dan mati... Mau tak takut !!

Lagi nak membayangkan kau terkangkang sorang sorang, seram sejuk rasanyer... -_-!! InsyaAllah segalanya di permudahkan... Amin...


Dah masuk fasa last nie, badan,pipi semua dah makin kembang -_-!! Jenuh nak fikir macam mane nak kurus balik nie.. Hari hari tanya zam " agak agak jeans n baju semua boleh pakai lagi tak lepas nie ?? " nasib baik dalam kutukan dari zam masih ada lagi semangat membina.... " boleh punya !! Janji pantang betul betul "

Ohhh cerita pasal pantang nie, memang blur nak pantang macam mane... So sudahnya emma ikut je lah ape dorang buat kat emma...janji boleh kurus... Hahahahahhaha


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!