-->

Google+ Followers

Monday, March 23, 2015

POCATZ PETSHOP - SPA UNTUK SI ANAK BULUS



Assalamualaikum uoals,


Mana peminat si bulus-bulus kembang ??? angkat tangan cepat ^_^ hehehhe anak-anak bulus kembang tu ape ??? Dah tentulah si kucing-kucing yang comel.  Kucing kan binatang kesayangan Rasullulah swt.  Banyak kelebihan kita bela dan berbuat baik dengan kucing nie !! Tapi, emma tak dapat nak bela seekor sebab buat masa nie emma still lagi duduk kat rumah family, memandangkan anak buah jenis yang penakut tahap terjerit-jerit bila kucing datang dekat padahal time dia kecik-kecik dulu memang ada sekor anak kucing bulu putih bersih je... memang selalu ada kat rumah emma.  Sampaikan dia nak tido pun dia dengan selamba naik atas katil then tido. Kat mana ada anak buah emma mesti ada si bulus putih nie... Tapi dia dah mati pun -_- maka bermulalah episod penakut kucing sampai sekarang !!!

Okay, berbalik kepada kisah si anak-anak bulus nie emma nak share dengan korang dengan salah seorang pencinta kucing yang dah membela berekor-ekor kucing sehinggalah dia membuka sebuah Pet Shop ^_^ .  Eh, dah macam intro "3 Abdul" pulak -_-!! sorry uoals



Pocatz Petshop nie beroperasi hujung minggu je, memandangkan si owner kerja pada hari biasa.  So once hujung minggu korang boleh terjah kedai nie. Ada banyak servis yang di tawarkan. Antaranya 

# Pakej Spa dan Salon

Jangan korang rasa korang je nak cantik, helloooo si bulus-bulus pun nak cantik jugak tau.  Melalui spa nie penjagaan si bulus amat dititikberatkan.  Kalau sebelum pergi spa nie si bulus korang kemain comot momot umpama jatuh dalam longkang, confirm bila pergi spa keluar je dah boleh mengalahkan Madona... hahahahhaha



# Hotel

Selain dari tu if korang nie jenis kaki travel or jarang ada kat rumah, tak sampai hati nak tinggalkan anak-anak bulus korang kat rumah sorang-sorang kan ??? korang boleh hantar anak-anak bulus korang kat Pocatz nie.  Kira macam adanya penginapan untuk dorang lah selama mana korang travel tu.... tapi make sure si bulus korang bebas dari sebarang Virus ye !!

Sebenarnya ada banyak lagi servis kat Pocatz nie.  Untuk maklumat lanjut korang boleh klik-klik kat facebook dorang :



Lastly, nak introduce kat korang owner Pocatz yang macho ala-ala abg sado nie... hehehehe dia dah pesan kena tepek gambar dia... bagi glamour sikit... hehehhehe let me introduce Mr Hidayat Fazrin as owner of Pocatz Petshop.  Untuk pengetahuan korang, owner dia nie lagi suka orang panggil dia "abg Yen", dia ni pun blogger juga before this .  Korang ingat lagi tak Blog JEJAKA STYLO ... tapi dah tak aktif dah, maklumlah bz dengan anak bulus dan abg yen nie pun suka memasak tau.... korang boleh usha-usha kat page dia.... " Dapur Lelaki "







www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Salam sis... Pocatz Petshop buka setiap hari... abg yen ade kat sana hari2... bisnes partner die yang hanya ada hujung minggu je :D heheheh

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!