-->

Google+ Followers

Saturday, March 28, 2015

9th Maternity & Children Expo 2015 at Mid Valley



Assalamualaikum uoals,


Sejak nak jadi mak orang nie, entry pun dah entry mak-mak orang lah ye kan ?? Okay first time pergi  Maternity Expo nie.. sebelum nie memang tak pernah heran pun !! sekarang nak jadi mak orang, so kena heran sangat-sangat !!


Okay, expo dah bermula semalam lagi sampailah esok !! Dah agak dah kalau expo nie memang bersesak-sesak lah dengan orang ramai. Tapi memandangkan perut pun dah ke depan, kang orang duk tolak-tolak dah jadi satu hal pulak nak mengelak !! Terus pujuk zam pergi semalam on the 1st day. Kemain duk pujuk zam sampai merajuk-rajuk dah dengan zam -_- nasiblah zam jenis nak jugak layan bini dia walaupun penat kat ofis tak hilang lagi... hehehehehhe 

Zam balik keje terus redah dengan dia, konon-konon 1st day tak lah ramai. Sekali.... hahaahahahha amik kaw bile kemain lagi ramai manusia kat dalam exhibition hall tu -_- !! ada 3 hall terus jadu blur nak pergi yang mana satu dulu.  Tapi pape hal pun gigih beratur panjang semalam semata-mata nak register and dapat free gift... hahahahah zam layankan aje kerenah bini dia nie ^_^

Dapat Mug and Tuala Wanita Intiumate, Sofy, Librase

Kemain mak buyung bawak perut 39 minggu meredah tiga hall kat expo tu... hehehhe habis segala jenis susu yang emma try. Tapi yang paling best susu Friso... serius memang sedap !!! hahahhaha 

Jalan-jalan 3 hall, lastly sempat beli baby Rompers 2 helai je -_- padehal pening kepala nak bersesak dalam tu... nak bayar pun satu hal... beratur panjang. Ohhh memang tak larat nak redah dengan perut boyot nie -_-

Daddy cakap "No PINK" colour untuk baju baby.. tapi lastly, pink jugak yang daddy pilih !!! hahahhahahaha
Dalam banyak-banyak booth yang ada, booth pampers paling ramai manusia.  Semua duk pakat borong before GST.  Ingat nak nak beli untuk NewBorn. Tapi dorang jual semua yang pack besar. So rasa membazir jer beli banyak-banyak !! Baby kan cepat membesar.


Lastly, layan jerlah suasana semalam kat Expo yer... Selamat bershopping ^_^




www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Woah banyaknya orang..

    http://www.theisabellee.com

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!