-->

Google+ Followers

Friday, August 15, 2014

Throw back : Majlis Resepsi



Assalamualaikum uoals,

Ada yang dah jemu ke baca blog nie ???

Hope belum ada lagi yer :) sayanggg korang semua... (*^_^*)

Alhamdulilah, lepas selesai je majlis nikah sambung balik nervous nak naik pelamin.. hahahah first time kan uoals, haruslah ada rasa seram sejuk tahap nak demam tuuu :(.  Petang tu lepas dah tukar baju, kakak ajak pergi beli barang.. gigihlah duk mencari kunci kereta sana sini, maklumlah rumah tengah penuh dengan saudara mara. So semua benda tak tahu pergi mana dah... bile daha jumpa, baru nak keluar rumah, pak ngah dah tegur " nak pergi mana ?? ". Terus lah cakap nak pergi beli barang. Korang tau apa pak ngah cakap ???? " Dah,dah tak payah nak keluar rumah.. awak tu tengah darah manis !! esok nak naik pelamin !! " Okay fine, pengantin tak boleh keluar rumah... hahahhaha apa lagi, masuk bilik terus qada' tido yang tak cukup beberapa hari yang lalu.... motif sebenar nak relaxkan diri sambil pakai mask kat muka... hahahahhaha


Malam tu baru keluar rumah, pergi dewan semata-mata nak tengok pelamin and set up dewan... Okay pengantin pukul 3 pagi tido, pukul 5 pagi dah bangun balik :) gigihlah mak andam nak cover eye back...sorrry :) tapi bangun tido tu dah berketul-ketul ice dah tenyeh kat muka... :) kasi fresh :)


Alhamdulilah, kami kelihatan merah jambu hari tu... hehehehe :) duduk atas pelamin punyalah lama...sampai naik kebas tulang pipi duk senyum manjang !! Haruslah senyum kan ??? ada banyak kamera kat depan... hehehhehehe kan Raja Sehari :) 









Syukur, segalanya berjalan dengan lancar... amin... :) Terima kasih kepada semua yang hadir, dan yang menjadi tulang belakang, berpenat lelah menjayakan majlis nie... terima kasih banyak-banyak :)


Okay, nak bagi hadiah sikit kat korang semua..... meh scrolll ...
























LOVE , XOXO ^_^




Korang dah baca belum :-
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Assalamualaikum emma, sorry sangat tak dapat attend ur wedding. lawa sangat korang berdua... sepadan kita tengok. Barakallahumafikum, semoga berkekalan hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  2. Wsalam new mummy, alhamdulilah... tulah... sedih jugak sheila x dapat dtg :( tapi insyaAllah.. thanks atas doa sheila ye..:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!