-->

Google+ Followers

Friday, August 15, 2014

Review : Baju & pelamin by D ' azzuieena Bridal






Assalamualaikum uoals,


Okay emma nak review one butik yang dah menjayakan dan membuatkan impian emma jadi kenyataan...:)
Thanks kepada D'azzuieena Bridal and Team yang banyak membantu..
Kalau korang rasa nak cari one of the Bridal sto centre,
Datanglah kat butik D'azzuieena Bridal yang terletak di Platinum Walk, Danau Kota, Kuala Lumpur
Once korang pergi sana,
Confirm korang akan rasa rabun dan teruja... sampai korang nak buat pilihan pun tak tau
Baju dari butik nie kebanyakkan adalah design baru yang direka oleh designer dorang yang memang berbakat :) Congrats



Kenalkan owner butik yang gorgeous ....


Sepanjang sesi booking, fitting dan fitting hinggalah nak ambil material...
Kadang-kadang rasa nak tukar baju lain...
Firstly, emma dah pilih two choice... Purple or Pink
Finally, emma pilih Pink... ehheheheheh
Walaupun bukan feveret kaler.. tapi tiba-tiba boleh teradmire pulak...:)
So how ???
Suami pun bagi green light !!!


Okay sat, nak tunjuk korang detail baju emma yang penuh dengan diamond-diamond and bunga yang menghiasi pelamin... ehheheheh




Sebarang pertanyaan tentang butik nie boleh ke :-

D'azzuieena Bridal
Platinum Walk, Danau Kota

Facebook : Butik Perkahwinan D'azzuieena Bridal
No Tel : 016-6426108
www.tips-fb.com

5 comments:

  1. cantiknya baju kahwin emma...anyway's tahniah...semoga kekal hingga akhir hayat..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cantik kan shaila ??? mula-mula nampak memang dah teruja nak pakai baju nie... hehehhe alhamdulilah... thanks for da wishes =)

      Delete
  2. Ehhh kita pun pakai bridal yang sama ! Hehehe. Rindu pula dekat Kak Iena. :D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!