-->

Google+ Followers

Thursday, August 21, 2014

Review : Baju nikah


Assalamualaikum uoals,


Okay semangat nak sambung entry wedding...:)
Emma nak share tentang baju nikah
Plan asal nak design and tempah untuk baju nikah...
Memandangkan mak su dah belikan kain dari bandung,Indonesia...
Kemain duk google design and sempat sketch design baju nikah....
Tapi, Emma tak jumpa tailor yang boleh buat baju...
Dalam erti kata lain...
Emma sayang Kalau dorang rosakkan kain tu or tak jadi design yang Emma nak...
Time tu dah kemain duk spend some small budget untuk baju nikah.
But ada tailor yang Emma Tanya, makk aii kemain Mahal harganya... So hasrat Di lupakan :(

Finally, simpan kain tu sampai jumpa tailor yang sesuai .:)


Dah tak jadi buat baju nikah, gigihlah ajak kakak Dan suami ke sana sini cari baju yang dah siap.



Tapi tu lah.. Ada setengah kedai jual harga yang sangat melampau. Kiranya bukan harga mampu miliklah...

Jalan punya jalan, belek punya belek... Akhirnya dapat jugakkkkkk :)


Review ~ Dress from D'azzuieena Bridal
Throwback : Majlis Resepsi
we just married
Throwback : aku terima nikahnya



www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!