-->

Google+ Followers

Monday, July 23, 2012

Wanita suka duduk bawah ketiak lelaki !!



Assalamualaikum kawan-kawan

Okay, mood nak menghilangkan kelemauan dalam diri sendiri kat office nie..Adehh kenapakah !!! hahaha pagi-pagi dah kecoh kat office pasal seekor lipas !! Dulu Emma pernah buat Lelaki takut lipas. Dan fakta tu memang betul sebab dah banyak kali Emma menyaksikan insiden lelaki takut lipas.  Kadang-kadang dorang bukan takut.. tapi geli dengan serangga tu... Opsss lari topik pulak, okay hari nie Emma nak buat fakta yang "Perempuan suka duduk bawah ketiak lelaki ". Setuju ke tak ???

Sebab apa ??? Entah, Emma pun tak tau and tak search lagi kenapa !!! korang setuju tak ?? share lah dengan Emma... heheheh


www.tips-fb.com

11 comments:

  1. bau ketiak lelakileh ilang kan stress

    ReplyDelete
  2. xsuke sangat laa..klo wangi takpe klo busyuk mahu pengsan..hihi..

    ReplyDelete
  3. @Ayu Iman hahahha kalau ketiak berbau memang tak la orang nak dekat kan iman =p

    ReplyDelete
  4. bagi wanita yang sudah berkahwin saja yang tahu sedap tak sedap ketiak laki dia.. bagi yang belum kawen, jangan terhegeh hegeh plak p bau ketiak boyfriend korang.. memeng perit la.. keke..

    ReplyDelete
  5. @SoLy SoLicious sabar ek soly.. jangan muntah darah pulak... hahaha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!