-->

Google+ Followers

Thursday, July 26, 2012

Kawan-kawan, jom sama-sama doa untuk kawan Emma !!



Assalamualaikum kawan-kawan,

Semalam before berbuka puasa,
Emma dapat bbm dari my fren,
And the, dia inform kat Emma ...
Yang salah seorang dari kawan kteorang excident !!
And sekarang dalam keadaan koma !!
Peluang untuk hidup adalah 50-50 je..
Walaupun Emma tak lah rapat and kenal sangat dengan dia..
But Emma agak terkejut lah dengar berita tu..
Kawan-kawan, jom sedekahkan doa untuk dia terus berjuang untuk hidup !!
Semoga dengan doa korang dapat memudahkan dia untuk terus hidup !!


www.tips-fb.com

8 comments:

  1. semoga semuanya selamat dan dia kembali sihat..

    ReplyDelete
  2. semoga dia selamat ^^ InsyaAllah ..mudah-mudahan

    ReplyDelete
  3. ika doakan semoga dia kembali pulih seperti sedia kala. amin

    ReplyDelete
  4. SEmoga cepat sembuh...amin

    ReplyDelete
  5. smgo semua dipermudahkan dan selamat..amin.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!