-->

Google+ Followers

Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H




Assalamualaikum uoals,

Salam Ramadhan untuk semua umat islam.
Terasa hati nak join segmen dady ben nie...
Wahhh header dah baru rupa nye....
Ada ciri bapa mithali nie.. hehehhehe

Okay, segmen bloglist Ramadhan dari daddy Ben,
Kenapa korang kena pilih blog Emma ???
Urm... ntah.. kalau korang berminat korang boleh tukar link ngan Emma ek,
Kecik tapak tangan, Padang bola Emma bagi...
Hahhahahaha Yang nyata, InsyaAllah Emma akan cuba masukkan korang as blog list Emma ^_^



www.tips-fb.com

20 comments:

  1. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  4. hi, kita berjmpe lagi.hehe

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    P/S : Walaupun memang dah ada dalam bloglist.. Kekeke..

    ReplyDelete
  7. berminat untuk bertukar link dengan saya??
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  9. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. Anda berminat untuk bertukar link dengan saya?
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    ReplyDelete
  13. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  14. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum kak emma, maaf lambat invite..^_^

    KAK EMMA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  17. nak tukar link macam mana ajar la

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum emma...selamat bersegmen yer mama x sempat nak join hari tu...:)

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!