-->

Google+ Followers

Tuesday, March 15, 2011

Disaat aku mencintaimu

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
 
 Argh... rase macam nak nanggis jer dengar lagu nie... " Bal & Afi " korang memang jahat. !!! Sampai hati korang dedicated lagu nie kat aku .... ( Disaat aku mencintaimu ) Sangat sedih tau tak !!! nak meleleh-leleh air mata aku nie... 
 
But aku still kuat untuk hadapi kenyataan... " Jangan Bersedih " trade mark beb !!!
Aku try tak nak ingat lagi.. but nape kadang-kadang perasaan tu still kuat lagi.. sebab tu aku masih mampu mengalirkan air mata walaupun aku dah berjanji dengan diri aku sendiri tak kan menanggis lagi...
 
Walau payah sekalipun aku akan buat... !!! Hanya sebab aku nak tengok dia bahagia....
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!