-->

Google+ Followers

Thursday, March 17, 2011

antara aku vs air mata

Hi all, tajuk entry pagi nie " Antara aku vs air mata "
boleh jadi tajuk novel tak ??? (jangan nak perasan la emma oiii)
Tau tak kenapa tajuk entry aku macam nie pagi nie???
mana tak nye, aku asyik dengan air mata je...
ramai sangat insan yang nak buat aku menanggis
aku pun tak tau ape salah aku dengan dorang semua..

Bila aku mula rasa nak happy, aku nanggis balik..
Bila aku cuba nak lupakan yang sedih aku ingat balik...
Bila aku cuba nak ketawa balik, mesti ada kisah sedih dalam hidup aku..
Tapi aku sedar itulah kehidupan...

Tak semestinya kita dapat segala-galanya yang kita nak..
Ada masanya kita kena redha dengan apa yang di takdirkan...
(macam post entry aku semalam " andai itu takdirnya " )
Pagi nie aku dah buat drama air mata lagi... 
(pls la emma... wake up !!! )

Aku try nak cari balik semangat aku yang da hilang tu...
But orang yang sudi nak bantu aku cari semangat tu pun 
nak hilangkan diri dia sedangkan aku still lagi terkapai-kapai 
seolah-olah kapal yang hilang arah... aku still tak mampu nak berdiri sendiri skang nie.. i need someone to be at my side... 
and sesungguhnya aku manusia yang lemah..

P/s : Awak... pls saya baru nak belajar senyum balik... baru nak jadi gila macam dulu... saya tau awk terasa dengan saya.. but itu kebenarannya...
saya nak tengok orang yang nak jadi semangat saya tu... !!!

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Tabahkan diri ye kawanku...
    jgn sedei2..kawan2 mu de disekeliling..

    ReplyDelete
  2. thanks kawan-kawan... aku sayang korang sume

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!