-->

Google+ Followers

Friday, June 14, 2013

Bila mama admitted hospital



Assalamualaikum uoals,


Mama still dalam wad lagi
Semalam doctor dah bukak tiub kat leher dia
Then kena tunggu 48 jam untuk pasang tiub baru...
Mama still demam lagi..
Sometimes dia okay, sometimes dia rasa tak selesa
Bila tak selesa...
Mulalah merengek-rengek...
Meracau-racau... macam-macam dia cakap !!
Mama tak boleh nak baring lama-lama sangat
Doctor cakap dalam paru-paru dia still banyak air lagi
Sebab tu dia asyik batuk je...
Tangan mama dah bengkak-bengkak
Sana lebam sini lebam
Semua sebab kena cucuk jarum

# Mama cepatlah sihat.... 
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Assalamualaikum emma, semoga mama emma cepat sembuh ya.. kuatkan semangat tau :)

    ReplyDelete
  2. sabar ye ema...
    dugaan semua tu...
    insyallah doakan mama emma cepat sembuh...
    dan mudahkan semua urusan majlis ema nnt

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!