-->

Google+ Followers

Monday, June 17, 2013

17 DAYS MORE


Assalamualaikum


Tinggal lagi 17 hari je...
Tapi dalam masa 17 hari je lagi...
Still banyak yang tak prepare..
Hati dan perasaan pun memang tak de !!
Lebih-lebih lagi duk kenangkan mama yang terlantar kat ward !!
Tak tahu lah... maybe our engagement akan di tunda...
Tunda ke bila ???
Tak tahu lah macam mana... maybe terus kawen kot !!!
Tapi tu semua tak tahu lagi..
Yang nyata sekarang nie...

MAMA !!!
Please get well soon !!
We're miss all the moment at home !!
We miss ur hugs and smile mama !!

Semalam time kat hospital,
Mama tiba-tiba cakap 
" Kenduri emma tak buat apa pun lagi !!! "
Walaupun sakit,
Mama tetap ingat pasal kenduri tu...

What i said ???
" Nak mama sihat dulu.. baru fikir pasal kenduri.... "

And she said ....
Sebelum puasa kita buat kenduri yer...
Kenduri doa selamat sekali....

And.... wajah di palingkan ke tempat lain...
Air mata tanpa segan silu mengalir !!!

# Thanks incik sayang coz spend her nite with me at hospital, always be my side when i need... give her shoulder for me when i was cry... thank you sooo much, Allah sahaja yang dapat balas segalanya....



www.tips-fb.com

13 comments:

  1. Assalamualaikum emma, jgn sedih2. banyakkan berdoa pada Allah semoga mama emma cepat sembuh ya :)

    ReplyDelete
  2. akak selalu doakan semoga mama emma cepat sembuh... emma tabah yer sayang... you have to be strong baru mama boleh kuat... bagi mama motivation... In Shaa Allah... mama akan pulih seperti sediakala...

    ReplyDelete
  3. mendoakan yg terbaik buat emma..
    kuatkan hati dan tabah didpan mak..
    pernh berdepan situasi mcm ni..
    masa tu x pikir apa dah..
    fikir mak je..
    crilah air zam2.. buat mak ye..
    doakan terbaik

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    Iklankan apa saja barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

    Terima kasih

    ReplyDelete
  5. moga mama emma kuat dalam melawan rasa sakit dan moga cepat sembuh hendakNYA..

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim wsalam, insyaAllah.. terima kasih kak =D

    ReplyDelete
  7. nadia doakan mak emma supaya cepat sembuh yeee :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!