-->

Google+ Followers

Tuesday, June 25, 2013

10 days more



Assalamualaikum uoals,


Alhamdullilah,
Mama dah keluar wad last Friday
Ada perkembangan tentang kesihatan mama
But still waiting untuk buat dialisis melalui air or darah..(for permanent)
Sekarang mama akan ulang alik 2 kali seminggu kat HKL
Untuk dialisis darah !!
But mama still dibekalkan dengan antibiotic untuk mengelakkan kuman ..
Mama kena makan antibiotic selama 3 minggu (untuk recover balik)

Dan Alhamdullilah,
Ayah said, 
Our engangement is ON...
So... insyaAllah rombongan akan tiba nun di rumah abg emma kat nilai sabtu depan..
InsyaAllah...

Otak tengah blur sekarang nie..
Coz expect hari tu postpone lepas raya...
Coz mama kat wad...
But bila ayah suruh teruskan...
Lalalalla kelam kabut kauuu nak cari apa yang tak carik..
Hhehehehe

And semalam... first time emma jumpa "bakal mak mertua"
Hehehe kapel dengan anak dah dekat 2 tahun..
Baru semalam jumpa =D
Actually, bukan tak nak jumpa..
Tapi setiap kali nak jumpa ada je halangan...
And alhamdullilah,
Semalam "bakal mak mertua" datang rumah...
Nak discuss and jenguk mama sekali...

Opsss nasib baik cincin dah cari...
Hantaran dah prepare...
Just waiting si tukang masak FREE datang rumah untuk discuss nak jamu makan ape...hehehhe

Balik keje nie..
Nak keluar jap dengan incik syg..
Semata-mata nak cari hadiah untuk langkah bendul..
Hahahah maklumlah.. emma melangkah 2 orang akak emma...
So... sorry incik syg !!
Nasib ayah tak mintak set barang kemas kat incik syg...hahahha
Kalau tak... "kopaklah awak !! semata-mata nak dapatkan adik dorang "

# dup dap dup dap...
Hope Allah permudahkan segalanya.. amin



www.tips-fb.com

10 comments:

  1. semoga dipermudahkan segala yg dirancang insyaa allah

    ReplyDelete
  2. doakan terbaik buat emma :)
    by the way masih buat lagi eak langkah bendul hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dik, akak rasa macam tak dapat pergi je nilai tu. sabtu abg kerja. tapi minggu ni kita jumpa la dulu. akak kasi bunga tu ye :)

    ReplyDelete
  4. wahh. Tak lama dah.
    Moga semuanya baik-baik saja :)

    Mencari Sponsor

    ReplyDelete
  5. @Cheida_MymeeINSYAALLAH, Thanks cheinda =D
    Urmmm ikut adat dulu-dulu..hehehe

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salimwsalam, owhh tak pe kak... okay nanti akak call emma ekkk =D

    ReplyDelete
  7. wahhh. mesti dup dap dup dap jantung kan?

    nisa doakan yg terbaik for your mom

    ReplyDelete
  8. semoga emak akak sihat & majlis berjalan lancar :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!