-->

Google+ Followers

Wednesday, June 19, 2013

16 days more


Assalamualaikum uoals,


Tinggal 16 hari je lagi...
Tapi semangat nak prepare untuk tunang memang tak de da...
Pagi pegi keje...
Tengah hari balik then akak pulak pegi keje...
Macam tu lah kteorang bergilir-gilir jaga mama 
Sehinggakan boss masing-masing dah sound !!
Tapi memang boss tak kan faham situasi coz dorang hanya kejarkan untung tanpa fikir situasi staff !!!
Tak sangka pulak...
2nd time melawan and menjawab dengan big boss !!
Masa tu memang tak fikir apa da...
Tak kisah hilang keje asalkan tak hilang mama
" Boss nak potong gaji saya berapa byk pun boss potong lah !!! "

Semalam discuss dengan incik syg...
He said kalau dalam minggu ni mama tak keluar wad jugak...
" Kita tangguhkan dululah majlis kita....."
Discuss ngan ayah and abang...
Dorang setuju !!!
Apa yang penting hanyalah MAMA

InsyaAllah kalau majlis kteorang di tangguhkan 
Kteorang akan buat dalam tempoh beberapa hari selepas raya...
InsyaAllah... korang doakanlah ye.. !!!





www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!