-->

Google+ Followers

Thursday, December 6, 2012

Si kecik yang comel !!



Assalamua;aikum uoals,

Okay sangat busy pagi tadi,
But sekarang dah boleh relaks sikit..
Emma nak share dengan korang nie...


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
;
:
:
;


Hehhehe comel tak ??
Rasa macam nak cubit je pipi yang bulat tu...
But nanti ayah dia marah pulak !!
Okay si kecik nie anak kepada blogger kaki wayang
Hehehhe sangat comel Aqif nie =)



# Pic telah di curi daripada facebook Kaki Wayang =) hehehhe jangan marah !!!


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Hahahahaha..pepandai jer nak curi eh..hehehe..btw..nama sebenar dia Muhammad Aakif Firdaus..comel kan..comel macam papa dia..

    #Komen guna akaun Politeknik..

    ReplyDelete
  2. salam emma! :))
    emma betul-betul berminat kan nak join event anak yatim tu nanti?
    sebenarnya event ni lambat lagi. insyaAllah dalam awal bulan dua, tapi
    oleh disebabkan kitorang nak tau sape yang betul2 nak join
    since nak semua saling tolong menolong untuk cari sumbangan nanti,
    better kita announce awal-awal kan.
    ok emma, nadia dah list kan nama emma sekali. nanti apa apa hal penting, nadia roger emma okeh? ;)))
    ohh sebelum terlupa, nanti emma nak pakai baju biru kami blogger jugak tak?
    kitorang tempah emma. selai RM20. tapi xde paksaan ponnn. kalau emma nak, emma bagitau nadia k. tolong email nadia boleh? senang sikit nak bincang. :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!