-->

Google+ Followers

Tuesday, December 4, 2012

Admire lagi ??? alahaiii



Assalamualaikum uoals.

Mood kemalasan nak update blog sekarang nie
Alahai ... tak tahu nape...
Asal bukak blog je.. duk pandang,
Typing nye tak jugak..
Kalau kat draf tu dah melambak..
Tapi semua sekerat jalan je.
Adeh, kenapa lah nie
Owh ya,
Alhamdullilah, incik syg dah transfer kat Hospital KL..
Kat mana??? hehehhe rahsia la..
Baru masuk semalam, 
Dah ramai duk admire kat dia..
Adehhh ngajuk lah macam nie..
Ada je nurse-nurse yang duk tanya-tanya dia single ke dah berpunya !!
Nasib baik lah sang SAKA-SAKA dia (assistant incik syg) yang tolong jawabkan..
Ishhh payah betul !!!


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!