-->

Google+ Followers

Thursday, December 13, 2012

Bila perempuan dah tak ada kerja



Assalamualaikum uoals,


Menghilangkan diri sementara,
Bukan apa,
Tak tau nak update ape !!
Otak kelu, beku, tepu...

Okay, nak share dengan korang
" Bila perempuan dah tak ada kerja "
Bukan nak memburukkan kaum wanita,
Tapi itulah salah satu hobi kaum wanita...
Bila dah duduk berkumpul ramai-ramai,
Mulalah keluar isu-isu..
Mengutuk, mengata, cerita yang tak benar di tokok tambah
Bukan apa,
Kesian and geram jugak lah kat Incik sayang,
Start kerja tempat baru,
Ramai perempuan pulak tu..
Bila nurse-nurse dah tak ada kerja,
Mulalah mereka-reka cerita...
Bila dah dengar cerita dongeng tu...
Telinga pun boleh berasap !!


# Tak perlu nak jaga tepi kain orang lain, tak sedar bila kain sendiri dah koyak !! 

Renungan untuk diri sendiri, mengumpat dan mengata sila jauhkan ....


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. kerja ttp tu org pompuan haha aptb kn

    ReplyDelete
  2. @Mohd Lokman Bin Ramli heheheh mestilah, sebab tu malas nak join if perempuan duk bersembang !!

    ReplyDelete
  3. Perempuannn. Biasalah tu. Haha

    ReplyDelete
  4. @fifie hehhehe tau tak pe !! macam selalu buat je fifie nie =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!