-->

Google+ Followers

Friday, December 14, 2012

Bila emma kenal dia !!



Assalamualaikum uoals,

Okay entry menggedik jap !!
Jangan baca kalau korang tak berminat okay ..
Okay, ramai yang tertanya-tanya siapa dia Incik Sayang tu..
Emma tak pernah pun nak show off sangat pasal dia,
But bila Incik syg dah tacing coz Emma tak pernah cerita pun pasal dia dalam blog,
Kalau ada pun just entry selit-selit je...
So Emma nak kenalkan kat korang,

Inilah dia Incik Syg tu.. Mr Afizam
Actually, Emma jual mahal dulu ngan dia,
Tapi dia tetap sabar tunggu Emma
Bagi dia, First time dia jumpa Emma..
Dia dah rasa something !!
Rasa apa ???
Tanya lah dia sendiri.. hehehe
Once kali kedua dia jumpa Emma,
Dia terus buat sujud syukur,
Setiap hari time Emma nak balik kerja mesti dia akan tunggu Emma depan ofis dia,
Walaupun Emma tak pernah pandang dia !!
Bila dia tau Emma dah ada bf,
Dia frust... menyepikan diri..
Sampailah satu masa, Emma dah single..
Then kteorang jumpa balik !!
Peluang kali kedua tu, dia cuba lagi..
Dan akhirnya berkat kesabaran dia,
Dia berjaya pecahkan tembok yang Emma bina selama nie..
Kalau dulu, Emma pernah cakap 
" Biarlah jodoh tu datang sendiri "
Dan alhamdullilah, Emma tak mencari.. tapi Allah tetap tunjukkan jalan.
Emma terbuka pintu hati nak accept dia lepas kteorang selesai solat kat Masjid KLCC,
Dalam hati tu terdetik,
Kenapa Emma tak nak beri peluang kat dia ???
Bodohnya kerana tetap menanti insan yang dulu..
Sedangkan Allah dah tunjukkan depan mata Emma
Jalan yang perlu Emma pilih..
Dan akhirnya depan masjid tu jugak Emma menanggis.....





www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!