-->

Google+ Followers

Thursday, January 25, 2018

Happy 30th Birthday !!

Assalamualaikum,

Entry pertama tahun nie, harap-harap mood terus berblog tahun nie berjayalah ye. Konon-konon nak buat sehari satu post. Haaa kita tengokkan iya ke idok tu.

Alhamdulillah, 16 January 2018 genaplah usia 30 tahun. Dah rasa tua jugaklah bila angka depan pulak berubah !!


Tahun nie celebrate awal sehari memandangkan birthday akak ipar 15 hb, so tahun nie kita celebrate sekalilah. Jimat budget katanya.

Yang paling excited sah-sahlah dua anak dara nie, sape pun punya birthday dorang yang paling excited !!! 


Alhamdulillah,
Syukur masih di beri kesihatan yang baik,
Alhamdulillah, masih di kelilingi insan yang tersayang,
Terima kasih mama sebab tumpangkan emma dalam rahim mama,
Terima kasih mama sebab bersusah payah sakit membawa emma ke dunia,
Terima kasih mama kerana menjaga dan membesarkan emma,
Tak terbalas jasa mama hingga nyawa terakhir !!!
16 January 1988


Love,
Emma Esa


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!