-->

Google+ Followers

Wednesday, October 21, 2015

yeayyyy, i'm 6 month now !!!



Assalamualaikum uoals,


Alhamdulilah, baby Anyssa dah 6 bulan on last 15 oct !!! hehehe yeayyyy anak mommy dah besar !!! 

Bila dah six month nie, aku dah nampak kepandaian dia yang memang aku tau mewarisi perangai aku sendiri !!! hahahaha okay fine, aku memang angguk kepala laju-laju bila abang aku perli "anak ikut perangai mak !!! "


Perangai "suka bercakap !!! " haaaa baby Anyssa ni kadang-kadang tak macam rupa baby enam bulan !!! kemain lagi kalau sampai tang nak bercakap tu... haaaa memang aku tak fahamlah ape yang dia cakap !!! #@!!!&$%

contohnya bila dia nak susu, dia akan datang kat aku then merengek-rengek sambil kepala dia duk lentok-lentok kat peha aku !!! tak pun dia akan sebut 

"mi...mi... nak nen!!!! "



www.tips-fb.com

6 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih sudi singgah 😀😀

      Delete
  2. tunggu nanti kalau dah pandai bercakap betul2..masa tuh penatlah nak melayan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ni pun bising je mulut dia!!! bila suruh diam pandai pulak marah 😀😀

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!