-->

Google+ Followers

Thursday, October 22, 2015

Tumbuh gigi


Assalamualaikum uoals,


Yeayyyy, baby Anyssa dah ada gigi 😀😀 , nampaknya ~anak rimau ~ mommy dah ada gigi... hehehe

muka kena paksa tunjuk gigi 😂😂😂

Bila dah ada gigi, mommy pulak yang takut !!!! hahahaha habislah mommy macam nie --__--!!! 


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. baby akak, 6 bulan dh tumbuh gigi. skrg ni kuat sgt menggigit. pantang dpt mainan, tangan orang pun dia nk gigit...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha mommy buli saya suruh buka mulut..help help

    ReplyDelete
  3. ada kena demam nak tumbuh gigi tak? abih la mamanya pas ni..hati2 time menyusu

    ReplyDelete
  4. comelnya... kena buli buka mulut ehh.. nak tengok gigi dia...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!