-->

Google+ Followers

Friday, February 14, 2014

Kalau dah jodoh.....


Assalamualaikum uoals,


Kemain lama dah duk tinggalkan blog nie, sampaikan incik tunang dah bebel-bebel bak mak enon " kenapa tak update blog ??? " =p. Bukan apa, serius kemalasan melanda tahap memang tak boleh blah punya !! bila dah duk typing... lastly simpan kat draft je. Kalau tengok dah, kemain banyak dah terkumpul. Ish.. ish...ish.. bilalah perangai malas nie nak hilang yer ???

Opsss lupa nak share kat korang, InsyaAllah bakal bergelar " Bride-To-Be " tak lama je pun lagi . So bermakna tak lama je lagi nak bertukar gelaran !!!

Kadang-kadang bila fikir balik, betul ke pilihan yang dah buat nie ??? tapi bila kita berdoa dan mintak petunjuk Allah, InsyaAllah.  Kalau dah jodoh tak kemana ... betul tak ???

Serius, kadang-kadang vodohhh betullah coz mati-mati tolak incik tunang dulu !!! Yerlah siap cakap " Tak mungkin aku dengan dia !!! " Kalau ada orang lain, confirm aku pilih orang lain. Tak de nye nak pilih dia !!! Lastly, korang tengok sekarang ??? kemain dah tangkap cintan cintun tahap tak hengat punya !!! selalu jugak tanya, " awak bagi minyak senyonyong ker ??? " pergh, jangan macam-macam !!




www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!