-->

Google+ Followers

Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!



Assalamualaikum uoals,


Wah kemain lama tak join segmen !!
Ni semua gara-gara bukak blog Mak dara,
Ternampak pulak dia buat segmen
Lalalalla cepat-cepatlah join!!!


Alhamdulilah, Blog "Emma Eema" yang tak femes nie...ada jugak yang rajin komen mengomen !! hehehe 
Blog Emma Eema di ambil semperna nama tuan empunya blog sendiri !!
Bermula pada June 2010,
Motif utama buat blog sebab jeles tengok member buat blog then tulis macam-macam cerita,
Dalam hati tengok macam best je !!
Then mulalah duk gatal-gatal buat blog !!
Kononnya nak buat jadi online diari
Lastly, macam-macam cerita dah ada dalam nie !!
Semakin hari gedik-gedik cari cara macam mana nak improve
Tpi sayang, blog terabai sikit since keje kat office baru !!
Tengok tu, header pun tak bertukar lagi sedangkan emma dah pun berhijab...
Alahaiii... tapi berazam nak blogging balik :)
Hope bukan angan-angan taik ayam dah lahhh... :)

Kalau nak tau tuan empunya blog nie
Korang tak payah nak rasa segan or malu-malu
HAKIKATNYA emma tak sombong pun
Sorry kalau ada yang tinggalkan jejak tapi emma tak jejak lagi kat blog korang :)
InsyaAllah, pasti akan jejak kembali. :)
Saranghae :)


www.tips-fb.com

29 comments:

  1. sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
    http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  2. Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

    ReplyDelete
  3. slm prkenalan. singgah dr segmen sama. jom terjah blog saya
    http://iamtifa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yg sama juga. Jemputlah melawat kalau sudi. hihi

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih. Moga berjaya dalam misi ini.

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  8. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  10. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  11. Dtg dari segmen MD. Sambil naikkan trafik disini.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq eh emma pun join eh hehe

    ReplyDelete
  14. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  17. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  18. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow dari segmen Mak Dara :)
    terjah blog ye...ada banyak giveaway menarik utk anda join ^_^

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum emma. lama tak singgah sini. hehe sihat ke? Salam Maulidur Rasul :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  24. Harap tidak terlewat untuk datang melawat…

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!