-->

Google+ Followers

Friday, November 1, 2013

Eh, mana Emma menghilang ??


Assalamualaikum uoals,

Salam Jumaat.. penghulu segala hari
Sebulan dah menghilang,
Ada yang tercari-cari tak ??? hehehe
Sorry uoals,
Sejak keje kat ofis baru,
Masa 24 jam sehari seolah-olah tak cukup
Bukan sebab tamak atau tak pandai nak bahagikan masa...
Tapi dek keje yang semakin hari semakin meninggi
Membuatkan masuk ofis, check email, close and start work until the end..
Kadang-kadang tu lunch pun emma tak sempat nak amik !!
Nasib baik ada MILO peneman di kala stress :)
Dan hari nie 01 November 2013..
Genaplah sebulan kat ofis baru setelah dua bulan tak keje... hehehe syok kan ???
Memang dua bulan kat rumah tu.. serius dah tension sangat !!!
Tapi Alhamdulillah, Allah bukakan pintu rezeki seluas-luasnya sekarang nie.
Memang betul, kita perlu menunggu dengan sabar
InsyaAllah ada nikmat di sebalik nya..
Dan Alhamdullilah setelah sebulan keje kat ofis baru..
Dua projek yang emma handle akan start untuk construction next week :)


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. tahniah dapat kerja baru...manis emma bila bertudung..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe thanks sheila :) alhamdulillah

      Delete
  2. Huhuhu dah lama menunggu Emma membebel tau :) Welcome back dear..

    ReplyDelete
  3. tahniah emma .. semoga sukses selalu.. jemputlah singgah blog wani ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks syazwani.. insyaAllah kalau ada masa emma jenguk blog awak k :)

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!