-->

Google+ Followers

Tuesday, September 24, 2013

Pearl Handbouquet


Assalamualaikum uoals,


Haaa korang tau tak apa minat emma sekarang ??? serius emma pernah update pasal " Handbouquet " time tunang dulu... thanks Sheila for the lovely handbouquet :) 

Emma minat gile dengan pearl sekarang nie, then bila tengok pasal pearl handbouquet... semangat kemain nak buat sendiri handbouquet untuk weeding nanti :) siap cakap kat incik tunang lagi nak buat sendiri..!! apa lagi kemainlah ajak incik tunang pegi carik manik !!

Bila dah ada manik, eh nak buat macam mana ek ??? cepat-cepat bukak tutorial... hehehhehe 



Try se " kreatif " yang boleh semata-mata nak buat macam nie.. heheheh serius memang admire sangat dengan bunga yang nie,,...

Kalau dah siap emma tunjuk kat korang ek !! Kalau cantik korang nak order pun boleh :)



www.tips-fb.com

9 comments:

  1. Replies
    1. Beratlah jugak... tp bile dah minat berat pun tak kisah (*¯︶¯*)

      Delete
  2. assalamualaikum yangg. cantik ni! sheila dlu nak buat masa nikah tapi malas. heehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam yangg, cantik kan? Hehe dr tunang byk buat sendiri (*¯︶¯*)

      Delete
  3. memang sangat cantik pun emma...shaila pun minat...heee

    ReplyDelete
  4. emma... serius cantik la yang.. nampak gojes gitu..hehe nak jugak :) huhu tapi tgok la tahap kerajinan ni mcm mana nanti :p

    ReplyDelete
  5. cantiknye... kalau rajin mesti cantikkannnn :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!