-->

Google+ Followers

Monday, November 25, 2013

Durian...durian..durian



Assalamualaikum uoals,


Wuahahhaha rindu gile kat blog nie
Alhamdulilah sempat menyelitkan masa-masa yang tak berapa nak cukup nie
Kte UPDATE BLOG dulu :)

Nak share dengan korang je
Yang memang syokkk bila dapat makan raja segala buah!!!
Buah durian lah apa lagi...
Gile lahhh.... rasa macam nak menanggis je...
Mana tak nye, 
Firstly, ajak ayah pegi beli durian
Time tu kemainlah teringin nye nak makan
Kalah orang yang tengah pregnant
Then ayah boleh cakap...
" Jap lagi lah... ayah nak tengok cite hindustan nie... " ^_^
Okay tunggulah sampai cite shah rukh khan ngan kajol tu habis..
Then ayah boleh buat derkkk je...
Wuhahaha tacing gile... masuk bilik, tarik selimut then tdo !!!

Then semalam Mr fience baru balik dari kampung
Hehhehehe ajak dia pegi beli...
Nak pilih memang tak reti !!
Tau makan je..
Lastly mr fience yang pilih !!
Bayangkan, manusia yang tak makan durian pilih buah durian ???? hehehhe

Tak kira.. janji dapat makan....
Balik rumah hadap dengan akak sampai habis...
Then sekarang kat ofis....
Kepala pening !!! lallalalalalla



www.tips-fb.com

12 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!