-->

Google+ Followers

Tuesday, April 26, 2016

Anyssa turns 1 years old !!


Assalamualaikum uoals,

Alhamdulilah, cinta hati mommy dah pun setahun !!
Kejapnya masa berlalu.
Rasa macam baru lagi mommy duk kelek perut bulat tu sana sini...

First time Anyssa sambut besday !! Kali ni mommy buat sekali dengan kakak Alieya. Puas mommy duk ajar Anyssa tiup lilin.. Hehehe kemain eksited mak dia !! Padehal anak pun tak faham sangat !! Mak dia yang beriya sangat !!!



Alhamdulilah, majlis berakhir dengan jaya nya. Makanan pun habis licin !! Nasib baiklah ada kakak aku (angah) yang duk kerah tulang empat kerat dia nak masak !! Harap mommy dia ??? Hahahaha 



Tema ??? Asal boleh je... Hehehe janji cantik !!! Mula-mula nak buat theme "Didi & friends" tapi yang jadi dia theme diy ikut suka... Hahahaha hasil keje diy mommy and daddy kembung perut tiup belon !!!



Menu ??? Memang saja je buat majlis petang !! So makanan pun simple je. Ada mre bandung, bihun goreng, kuih koci (mak mertua buat), kuih cara berlauk, cekodok pisang, fries, hot dog, and sah-sah candy tu wajib !!! 



Anyssa lepas je potong kek dia terus merengek nak tido. Dia memang macam tu, kalau ramai orang je dia confirm nak berkepit je. Nasib baik sempat amik gambar dia dengan baju dress kembang-kembang dia. Sengih-sengih bila orang puji dia cantik !!! Haiiii lah anak, pandai nak melawa dah !! 

Lastly, thanks pada yang sudi hadir. Thanks juga pada yang bagi hadiah :-)

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!