-->

Google+ Followers

Friday, July 31, 2015

Membebel



Assalamualaikum uoals,


Pengalaman melihat anak sendiri membesar depan mata memang best.  Bangun pagi je anak kaw dah senyum kat korang, nak tido dia akan mintak kaw peluk dia... kaw buat itu, kaw buat ini... apa anak kaw dah pandai semua kaw nampak depan mata kaw kan ??? tak ke rasa seronok sangat.

Anyssa, the first thing yang emma nampak.. dia memang suka berjalan.!!! asal nanggis je, kaw bawak dia jalan kat luar rumah confirm senyam!!

Then, dia dah sibuk nak makan !!! korang bayangkan time umur dua bulan, kakak emma makan tosei depan dia then dia boleh menanggis nak makan jugak !!! meleleh leleh air liur budak kecik nie... and time tu lah dengar dia nanggis and merayu nak makan jugak siap sebut "nakkkkk" haaaa kaw tengok penangan anak zaman sekarang ????

Sekarang nie dah tiga bulan, perangai yang paling rasa nak cubit mulut dia bila........ dia kuat membebel !!!! tak henti henti mulut tu bercakap !!! lepas tu kemain jerit jerit lagi !!! haaaaaa tu yang panggil dia "mulut burung" -_-!!!


www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!