-->

Google+ Followers

Sunday, September 20, 2015

SELAMAT PENGANTIN BARU SYUHADA & FARHAN


Assalamualaikum uoals



Barakallah to my bff since aku kat sekolah teknik!!! hehe manusia pertama yang aku kenal bile masuk sekolah teknik sah-sahlah ko syu !!!! lepas tu baru aku kenal nadh !! hehe dalam masa tak sampai berapa jam jerr kita dah jadi geng kan ??? 

Alhamdulilah, masih bff sampai sekarang walaupun masing-masing tercampak sana sini dek mengejar ilmu kan ??? kaw kat perlis, nadh kat kuantan, aku kat johor!!! haaaaa tapi "ikatan persahabatan masih kuat"... hehehe tak pe, nanti aku kenalkan korang dengan kawan-kawan aku nie !!! 


Okay, berbalik kisah the bride and groom nie... ikutkan kisah yang aku tau laaa tau!!!! dorang nie dah bercinta cinta stok i lap u , u lap me nie since dorang kat UITM Arau lagi, aku tak tanya pulak kat Paan sape ngorat sape !!! tapi aku confirm 70% sah-sah syuhada yang ngorat paan dulu... haha mantikkkk aku kalau salahhh !!!! sebab ape ???? Paan nie pemalu orang nya !! hahaha larikkkkkk 😷😷😷😷😷😷😷

Walau macam mane pun "Paan, jaga kawan aku baik-baik tau !!!! "

Syu, "cepat-cepat join group aku and nadh tauuy !!! baby anyssa and baby mariam tak sabar nak tambah geng nieee !!! "




Tapi dalam Syuhada gembira tempoh alam baru, beberapa minggu lepas dorang nikah bulan 8 hari tu... adik syu (angah) meninggal dunia sebab kemalangan jalan raya !!!! bagi syu, ibu,ayah and diba.... satu kehilangan yang masih dorang rasai sebab angah satu-satunya anak lelaki dalam keluarga!!! aku ingat lagi, macam mana wajah syu bila aku datang ziarah angah kat unit forensik HKL. Aku ingat lagi macam mana kesedihan dia!!! bila dia peluk aku luahkan kesedihan dia!!! aku tahan air mata sebab aku tak nak dia lagi sedih. Walau bagaimanapun kehidupan harus di teruskan !!! Al fatihah untuk arwah angah. 




Lastly, haruslah ade gambar family kecik aku !!!! hehehehe 


Sila abaikan aku yang dah mengembang tu !!! huhuhu menci !!!! nak kurus balik !!! huwaaaaa

SELAMAT PENGANTIN BARU SYUHADA ASSILA & MOHD FARHAN 
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Hahaha..samela kita.dulu sama2 kurus..skang masing2 dh mengembang...xpela jnji zam syg..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!