-->

Google+ Followers

Monday, February 7, 2011

A day with my friend

Cuti Chinese New Year baru 2 nie aku hang out dengan all my friend... Destinasi utama kami Bukit Cerakah  ( Taman Pertanian Malaysia ) Shah Alam... hahhahah punyalah banyak aku plan dengan member aku but keadaan faktor cuaca yang tak menentu... kat situ lah tempat aku melepaskan tension... heheheh.....

Korang penah pergi tak tempat nie??? Tak la menarik sangat... tapi bagi yang " Pencinta alam " macam kteorang semua nie bagus pergi tempat-tempat macam tu...

Ala bukan mahal pun harga nak masuk just RM3.00 untuk Dewasa 12 ke atas, RM1.00 untuk Kanak-kanak 4-11 tahun dan  RM1.00 golongan warga emas.


So untuk berjalan kat dalam taman nie korang boleh la pilih sama ada nak " jalan kaki, menunggang basikal atau naik bas yang disediakan "

Bagi aku and kawan-kawan, kteorang pilih nak naik basikal... maklumlah dah lama tak naik basikal... and masing-masing nak exercise...  

 ( Ni la masalah orang perempuan nie... ade je yang x kena... - complain da gemuk la.. pipi tembam la...peha besar la... nak diet la... ) 


sampai ada yang jatuh - jatuh basikal lagi hari tu... sape lagi kalau bukan Ieda... entah ape yang dia berangan time bawak basikal tu kteorang pun x tau... sedar jer dengar suara merdu die menjerit and dia  da duduk atas jalan raya... nasib baik tak masuk longkang... hahhaahha 

( cian Ieda ek ?? but nasib baik kteornag x nampak cam ne kau jatuh Ieda... kalau tak sure bernanah telingan dengar kteorang kutuk... hhahahaha)

But hari tu walau pun penat + letih + x larat + lapar +++++ = kita semua tetap happy kan?????


And saat -saat yang paling best time bagi makan kat ikan-ikan dalam sungai tu... nampak sangat ikan2 nie kelaparan... and kerana ikan la saya kena marah dengan bf saya!!! ( sangat sedih huhuhuhu... (" Tak tau nak berenang nak jugak duduk kat atas sungai tu... kalau jatuh macam mane??? ")
so have fun dengan photoshoot kami yang cute-cute nie... hahahahahha


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. hehe..same2..tapi aku rse sume refer kt aku
    la..(Pipi tmbam, Peha besar..hehe)

    ReplyDelete
  2. hahahaha no comment beb.... maybe famous sangat kot... but semua cerita tiada kaitan antara yang hidup atau yang telah meninggal dunia... ni hanya luahan hati jer...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!