-->

Google+ Followers

Thursday, November 24, 2016

Jom Kurus bersama Dr Malinda


Assalamualaikum,

Rakyat Malaysia hampir 30% mengalami masalah Obesiti. Dan apabila kita mengalami masalah obesiti mampu membuatkan kita hilang keyakinan diri. Dan kaum wanita adalah yang paling takut akan kegemukkan !! Siapa yang tidak risau bila gemuk !! Kalau dulu size baju xs kini bertukar kepada xxl ??? Maka mulalah mencari pelbagai jenis produk dan supplement. Ada juga yang sanggup berhabisan ke pusat pelangsingan dengan harapan berat dan bentuk badan idaman menjadi milik mereka.


Apa itu OBESITI ?? 

Obesiti adalah sejenis "penyakit" berat badan yang berlebihan yang disebabkan oleh fenomena "obesogenic" dimana pemakanan yang mengandungi karbohidrat terproses, makanan tinggi gula, nutrisi yang rendah dan kurangnya aktiviti fizikal. Ia akan membuatkan metabolisme dalan badan menjadi kacau dan hormon tidak seimbang.

Anda berisiko tinggi jika :-

# BMI > 23
# Ukuran lilitan pinggang melebihi :-
        - 102 cm(40 inch) bagi lelaki
        - 80 cm (35 inch) bagi wanita

Oleh itu, Dr Malinda telah memperkenalkan satu program " Mudah Kurus" yang menggunakan teknik HCG untuk menggerakkan lemak degil dalam badan.


Apa itu HCG

Singkatan kepada Human Chorionic Gonadothrophin iaitu sejenis hormon yang dihasilkan di dalam badan manusia (lelaki/wanita) dan ia dihasilkan dalam kadar yang tinggi bagi wanita yang hamil.

Kebaikkan HCG

# Membantu membuang lemak
# Membentuk badan menjadi lebih pejal / padat
# Membantu seimbangkan endokrin
# Memperbaiki tahap kesihatan
# Inch loss

Testimoni Program




Testimoni lain boleh klik 


Untuk maklumat lanjut mengenai program MUDAH KURUS, boleh hubungi DR MALINDA di nombor 017 508 4430 atau email drmalinda@gmail.com

Keterangan lebih details boleh rujuk :-

Website : www.drmalinda.com
www.tips-fb.com

Thursday, November 17, 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB PENAWAR ASMA


Assalamualaikum uoals,

Sejak akhir-akhir nie cuaca pun semakin tak menentu. Kadamg-kadang bila tidur malam mesti rasa macam semput sikit. Alhamdulillah, dah cuba minyak nie selama sebulan dan ianya memang berhasil. Ayah dan anak saudara pun guna jugak. Bila tanya feedback dan jawapannya minyak nie mampu melegakan dan mengurangkan rasa sesak nafas akibat Asma.



Apa tu MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ??

Ianya merupakan produk yang di perbuat 100% daripada herba botani yang digunakan sejak turun temurun.

Sesuai digunakan untuk meredakan:-

> Asma
> Batuk berkahak / Lendiran kahak yang banyak
> Lelah
> Menghilangkan kembung perut dan sakit perut
> Luka
> Terkena api atau kegatalan digigit serangga berbisa
> Sakit gigi atau tergeliat urat

Minyak ini sesuai digunakan oleh semua peringkat umur dari bayi hingga ke warga emas.

Kandungan dalam minyak :-

> Minyak zaiton
> Minyak kelapa dara
> Minyak Habatus sauda
> Ramuan herba terpilih

PERBEZAAN ANTARA PRODUK ASLI DAN TIRUAN


Oleh kerana MINYAK HERBA ASMA MUJARAB telah mendapat sambutan yang tinggi dari seluruh Malaysia dan luar negara seperti Singapura, Brunei, Thailand, Indonesia, Myammar, Bangladesh dan India. Terdapat beberapa individu yang cuba untuk mengeluarkan minyak yang sama melalui label dan design yang sama dan menggunakan R&D (Research & Development) dari kilang. Namun ada sesetengah pengguna yang mengadu mengenai produk tiruan yang tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok, warna jernih, cair dan kurang berangin.

TESTIMONI DARI PENGGUNA




MENGENAL PASTI PRODUK ORIGINAL DAN TIRUAN 

Hologram, QR dan Nombor siri dilekatkan di belakang setiap botol.



Penerangan melalui video


Minyak Herba Asma Mujarab di jual dengan harga RM 39 sebotol dan kos penghantaran ke rumah adalah RM 10.  Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :

HQ En. Hafis 013 4806787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul 017 623 9935 (Produk Owner)

Facebook http://herbaasma.com / 




#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #Herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab 



www.tips-fb.com