-->

Google+ Followers

Wednesday, June 22, 2016

Ramadhan Promotion buy 1 free 1 dari Shogun2u


Assalamualaikum uoals,


Korang puasa tak hari niee ??? Alhamdulillah :-) 

Bila time bulan puasa nie, hari-hari duk fikir nak masak apa kan ??? Kadang-kadang boring jugak makan menu yang hampir sama hari-hari.

Haaa first time emma order set berbuka puasa online tau !!! Konon nya malas nak bersesak kat bazar. Alaaa sekarang kan semua di hujung jari je.

Oh ya, SHOGUN2U ada buat promotion tauuuu


Sempat jugaklah emma order Beef Rendang. Bila rasaaa.... Sedapnya, rasa macam esok RAYA pulak :-)




Kalau korang nak order kat shogun2u nie senang je. Ikut je step yang emma tunjuk kat korang nie. Oh ya, SHOGUN2U ni sediakan pelbagai menu tau. Korang nak makanan korea, chinese, japan ke... Semua ada. Dan yang penting PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA DAN MENEPATI MASA yang korang request. Best kan ???

Okay, mula-mula korang bukak website www.shogun2u.com







Dan seterusnya, korang boleh pilih payment method. 

Then, siap !!! Tunggu je depan rumah tau. Hehehehe

Oh ya, dorang akan hantar email atau call atau message untuk confirmation penghantaran. 

Selamat berpuasa 

#shogun2u

www.tips-fb.com

Friday, June 17, 2016

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "



Assalamualaikum,



RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2016 |  sila klik banner  dulu tau. Oh ya, rasa tak sabar pulak nak menyambut Hari Raya Aidilfitri 2016 yang akan menjelma pada bulan July nanti. Lebih-lebih lagi si kecik Anyssa ni dah pandai erti duit !!!! Sekarang ni pun duk mood shopping baju si kecik nie je !!!   Oh ya, ada sebuah online shopping yang sangat dikenali iaitu Nile.Com.My, sedang membuat satu Giveaway besar besaran kepada kita semua tau.

Giveaway ini akan tamat pada 30/6/2016 (Khamis) pada jam 11.59pm.  Apa yang buat menarik mestilah GA yang dianjurkan oleh Nile.Com.My adalah kita berpeluang untuk memenangi DUIT RAYA dari Nile.com.my. Hahahaha Bestnya Insya Allah kalau rezeki ada kat sini. 6 orang bakal pemenang nanti yang bakal membawa pulang hadiah sebanyak:-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang



Selain dari hadiah kat atas tu, korang boleh pilih 5 barangan idaman hati korang. Haaaa kan best macam tu !!! Hehehe

5 Barangan idaman hati







www.tips-fb.com