-->

Google+ Followers

Sunday, September 4, 2016

IOPE AIR CUSHION pilihan wanita Malaysia


Assalamualaikum uoals,

Psssss, emma nak share dengan korang tentang satu produk kecantikkan khusus untuk wanita.
Sekarang nie, semua nak kulit cerah, glowing dan tona warna sekata kan ??? 
Ala-ala artis korea... Hahaha

Okay, emma nak share dengan korang satu produk dari KOREA
"IOPE AIR CUSHION"

Iope Air Cushion Foundation ialah produk yang diperbuat dari korea dan merupakan pakar untuk menutupi cela-cela parut dimuka. Menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak. Iope foundation juga menjadi foundation kegemaran para artis di korea.


KELEBIHAN

 kulit kita dari sinar matahari (SPF 50+ / PA+++)
 wajah (30% essence pencerah + pelembab)
Sweat-Proof (tahan terhadap peluh) 
✔ Telah diuji oleh pakar klinikal 
Dibuat dari 30% Hydro-Mineral Water
 Kesan penyejuk
Menutup cela parut jerawat/jerawat besar 
Menutup kesan jeragat yg tebal
SPF 50+/PA+++ 
Anda lebih berkeyakinan 
Tekstur yg sangat ringan
 Wajah nampak glowing dan gebu 
✔ Kalis air dan warna neutral


KANDUNGAN

active : 
Ethylhexyl methoxycinnamate 7%, titanium dioxide 4.15%, zinc oxide 9.8% 

inactive:
water (mineral water), cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, phenyl trimethicone, peg-10 dimethicone, propylene glycol, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, lauryl peg-9 polydimethysiloxyethyl dimethicone, arbutin, propanediol, dimethicone, arcylates/ethylhexyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer, polyhydroxystearic acid, sodium chloride, disteardimonium hectorite, aluminum hydroxide, stearic acid, phenoxyethanol, polysilicone-11, triethoxycaprylylsilane, ispropyl palmitate, isostearic acid, lecithin, ethylhexyl palmitate, glycerin, polygylceryl-3 polyricinoleate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ethylhexylglycerin, acrylates/stearyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer, HDI/trimethylolhexyllactone crosspolymer, disodium edta, trimethyxiloxysilicate, methyl methacrlate crosspolymer, adenosine, nelumbo nucifera flower extract, hesperidin, tocopheryl acetate, panthenol, prunus mume fruit extract, silica, citric acid, lactic acid, glycoproteins, lipase, chitosan, fragrance, titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 
77492,77491,77499)


Haaaa ada yang berminat ???
Boleh pm emma ye 
Whatsapp 01123576588
Facebook @emma esa
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!