-->

Google+ Followers

Thursday, September 8, 2016

Branded Fashion Week by Lazada


Assalamualaikum uoals,


Shopping online memang salah satu hobi bagi kaum wanita. Lebih-lebih lagi bila kita tak perlu nak bersesak dengan orang ramai, beratur panjang nak guna "fitting room". Jalan yang paling mudah dan cepat adalah dengan shopping secara online !! Segalanya hanya di hujung jari. Dan apa yang korang perlukan hanya internet, gadget, internet banking. Dan apa yang korang nak akan terus sampai depan pintu rumah korang. Haaaa best kan ??? 

Oh ya, LAZADA sekarang tengah buat big sale untuk BRANDED FASHION  SALE Haaa sape kata product dari Lazada nie tak original ??? Untuk pengetahuan korang semua, LAZADA deals directly with brands principals. Ini bermakna, pihak Lazada akan direct deals dengan jenama produk tu sendiri. Jadi, harga dari pihak Lazada adalah sangat ekslusif walaupun harga yang ditawarkan lebih rendah dari harga online shopper yang lain. Haaa berbaloi kan ??? Korang dapat barang yang original dengan harga yang lebih murah !!! Ishhh sape tak suka kan ??



Dan sesetengah jenama, mereka hanya jual di Lazada sahaja. Kiranya collaboration antara Lazada dan jenama xx. Ini bermakna, korang tak akan jumpa kat mana-mana selain Lazada. Contohnya macam collaboration antara Lazada dan Jovian Mandagie, Lazada dan Rozita Che Wan. Haaa limited design je yang ada tau !!! 

Dan salah satu jenama pakaian muslimah adalah PEARL HARBOUR. Korang boleh survey design kat link nie 


Antara blouse dari PEARL HARBOUR. Material dari cotton silk nie memang best. Sejuk je bila pakai. :-):-)


Dan sekarang Lazada tengah buat big sale for Branded Fashion bermula 5 - 11 september. Makna nya sekarang nie korang dah boleh survey apa yang korang nak. 

And special gift untuk reader's semua, Lazada nak bagi GIFT VOUCHER untuk setiap pembelian. Korang boleh guna voucher code kat banner atas tu. Best kan ?? Enjoy your shopping :-) :-)

Website lazada 







www.tips-fb.com

2 comments:

  1. assalamualaikum emma...seronokkn shopping online ni...:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!