-->

Google+ Followers

Friday, June 17, 2016

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "



Assalamualaikum,



RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2016 |  sila klik banner  dulu tau. Oh ya, rasa tak sabar pulak nak menyambut Hari Raya Aidilfitri 2016 yang akan menjelma pada bulan July nanti. Lebih-lebih lagi si kecik Anyssa ni dah pandai erti duit !!!! Sekarang ni pun duk mood shopping baju si kecik nie je !!!   Oh ya, ada sebuah online shopping yang sangat dikenali iaitu Nile.Com.My, sedang membuat satu Giveaway besar besaran kepada kita semua tau.

Giveaway ini akan tamat pada 30/6/2016 (Khamis) pada jam 11.59pm.  Apa yang buat menarik mestilah GA yang dianjurkan oleh Nile.Com.My adalah kita berpeluang untuk memenangi DUIT RAYA dari Nile.com.my. Hahahaha Bestnya Insya Allah kalau rezeki ada kat sini. 6 orang bakal pemenang nanti yang bakal membawa pulang hadiah sebanyak:-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang



Selain dari hadiah kat atas tu, korang boleh pilih 5 barangan idaman hati korang. Haaaa kan best macam tu !!! Hehehe

5 Barangan idaman hati







www.tips-fb.com

2 comments:

  1. good luck. selamat bpuasa =)

    ReplyDelete
  2. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!