-->

Google+ Followers

Wednesday, June 22, 2016

Ramadhan Promotion buy 1 free 1 dari Shogun2u


Assalamualaikum uoals,


Korang puasa tak hari niee ??? Alhamdulillah :-) 

Bila time bulan puasa nie, hari-hari duk fikir nak masak apa kan ??? Kadang-kadang boring jugak makan menu yang hampir sama hari-hari.

Haaa first time emma order set berbuka puasa online tau !!! Konon nya malas nak bersesak kat bazar. Alaaa sekarang kan semua di hujung jari je.

Oh ya, SHOGUN2U ada buat promotion tauuuu


Sempat jugaklah emma order Beef Rendang. Bila rasaaa.... Sedapnya, rasa macam esok RAYA pulak :-)




Kalau korang nak order kat shogun2u nie senang je. Ikut je step yang emma tunjuk kat korang nie. Oh ya, SHOGUN2U ni sediakan pelbagai menu tau. Korang nak makanan korea, chinese, japan ke... Semua ada. Dan yang penting PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA DAN MENEPATI MASA yang korang request. Best kan ???

Okay, mula-mula korang bukak website www.shogun2u.com







Dan seterusnya, korang boleh pilih payment method. 

Then, siap !!! Tunggu je depan rumah tau. Hehehehe

Oh ya, dorang akan hantar email atau call atau message untuk confirmation penghantaran. 

Selamat berpuasa 

#shogun2u

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. wahhh.. lama x update ni.. hehehe..

    last makan shogun last year on november. hahaha lamakan.. but oklah
    . not to bad.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!