-->

Google+ Followers

Tuesday, April 19, 2016

TC BOY | Mudah dan cepat !!



Assalamualaikum uoals,


Anda wanita yang berkerjaya ??? Masa yang singkat untuk sediakan makanan untuk anak-anak ??? Produk dari TC BOY mampu memudahkan kerja anda !!!

Tak percaya ??? Okay, emma akan explain kat korang ape yang menarik tentang produk TC BOY nie ok !!!

Produk Tc Boy bermula sejak 1991 lagi. Malah terkenal di negara-negara Asia di Singapura, Thailand, Brunei, China dan timur tengah Mesir. Dan yang penting ianya adalah HALAL.



Produk dari TC BOY merangkumi :-

Tuna dan Salmon

Kaya denga omega 3, Protein, Kalsium dan Rendah lemak.

> Tuna chunky flakes in vegetable oil
> Red salmon salad
> Tuna Sandwich Delite
>  Tun Real mayonnaise
> Tuna mayinnaise spread style
> Solid tuna in extra virgin olive oil
> Solid tuna in spring water
> Tuna with chili padi
> Solid tuna in vegetable oil
> Solid tuna in sunflower oil
> Solid  tuna in brine

Sardines & Mackerel

Kaya dengan vitamin D dan B12, Omega 3 dan Protein.

> Fried mackerel in chili sauce 155g
> Mackerel in tomato sauce 425g
> Sardines in tomato sauce 

Selain itu, produk TC BOY pun ada keluarkan Baked beans dan Buah-buahan dalam tin.

Eh, senang kan ??? Cepat je dah boleh siap. Selalunya, emma ni nak buat breakfast untuk zam ikut mood ... Hehehe so bila dah ada yang instant nie, hari-hari zam bawak breakfast pegi office. Maklumlah, zam nie spesis yang lambat ambil breakfast. So bila emma dah tapaukan breakfast untuk dia, once bila dia free dia akan makan !!!! Kalau tak ??? Balik keje baru dia makan !!!! Hurmmmm 

Okay, ni antara menu yang emma buat guna produk TC BOY

Masak lemak cili padi ikan sardin

Tuna sandwich

Untuk maklumat lanju, korang boleh layari www.tcboy.com



www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!