-->

Google+ Followers

Thursday, October 30, 2014

Rahsia kulit tegang dan gebu !!!



Assalamualaikum uoals,


Semua wanita inginkan kulit yang tegang dan gebu,
Tanpa mengalami sebarang masalah jerawat ataupun jeragat 

Siapa tak nak cantik kan ???
Lebih-lebih lagi wanita yang berusia 30an ke atas
Masa tu mulalah nak cari pelbagai jenis produk
Sudahnya macam-macam kesan sampingan yang dapat !!
Cantik tak dapat, penyakit pulak dapat !!!

"  Emma pernah mengalami masalah kulit berjerawat seawal usia 23 tahun !!  Bayangkan dalam usia yang masih muda,   Emma dah ada masalah jerawat !!! Mula-mula jerawat tu sikit je...  Lepas tu terus merebak satu muka sampaikan emma rasa nak tengok cermin pun macam tak rela !! Lebih-lebih lagi masa tu emma baru nak mulakan karier sebagai seorang Interior Designer.  Kadang kala muka berjerawat nie boleh buat emma hilang keyakinan diri.  Masa tu macam-macam jenis produk emma cuba, tapi hasilnya tetap sama.  Yang lebih teruk, kulit muka pun dah tak tegang dan jadi kusam.  Akhirnya emma jumpa satu produk yang benar-benar berkesan.  Malah hingga kini, emma masih menggunakan produk yang di keluarkan syarikat tersebut !! Alhamdulilah... nak tau rahsia nya ???  "


MZ SECRET ada jawapannya =)


Produk ni sangat-sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kiralah korang mengalami masalah kulit berminyak, kering atau berjerawat.

Produk yang terbaru keluaran MZ Secret adalah BOTOX CREAM.  Produk nie dapat membantu mencerahkan kulit muka, menghilangkan jerawat/jeragat, menghilangkan garis-garis halus dan cela. Once korang pakai cream nie, dah tak payah nak buat suntikan BOTOX lagi !!

Cara nak pakai pun senang je, korang just sapukan di serata muka dengan urutan yang lembut.  Make sure apply pagi dan malam untuk hasil yang berkesan !!!

~ KELEBIHAN BOTOX CREAM ~

# Menegangkan kulit wajah
# Melambatkan proses penuaan pada wajah (Kulit kelihatan seperti awek muda)
# Menghilangkan masalah garis halus
# Kulit sekata dan tidak berminyak
# Pori mengecil
# Menghilangkan jerawat dan parut jerawat

~ KEISTIMEWAAN BOTOX CREAM ~

# Kesan dapat di lihat seawal 14 hari
# Tiada kesan sampingan
# Sesuai untuk LELAKI & WANITA
# Dijamin HALAL
# Mendapat kelulusan KKM

Bagaimana nak dapatkan produk nie ???

Korang boleh dapatkan daripada stokis-stokis dan pengedar yang terpilih atau layari laman web :-














www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!