-->

Google+ Followers

Thursday, January 31, 2013

Shila Amzah & Sharnaz di landa konflik !!



Assalamualaikum uoals,


Cantik tengok Shila bertudung !!!
Terdetik jugak dalam hati,
Bila sampai masa emma yer ???

Sedang menuju ke arah kemuncak kejayaan,
Pelbagai konflik melanda dorang !!
Eh, tapi betul ke yang family shila tak pernah duduk setable dengan sharnaz ??

Okay, siapa yang ada add shila amzah kat twitter ???
If korang perasan lah...

Ada statement and picture yang mengambarkan Sharnaz and shila bercuti, makan sama-sama ???
Nak kata tu Faked account bukan !!
Coz Shila memang rajin update twitter dia !!!

Jeng..jeng.. jeng...

Konflik atau Kontroversi ???



Nak tau pasal shila and sharnaz ???
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. shanaaz tu x sesuai dijadikan suami..

    ReplyDelete
  2. @:: Mrs.Eady :: tak baik cakap macam tu.. masing2 ada pilihan sendiri. doakan yang terbaik =)

    ReplyDelete
  3. ayah shiela tu nak main tarik tali..nk kasi gempakk kot..(my opinion la..)

    ReplyDelete
  4. hnye mmpu doakn yg tbaik wt dorg..tp mmg suke tgk dorg ni..sesuai :)

    ReplyDelete
  5. @permatabiru hahahaha emma pun rasa macam tu.. tunggu dan lihat je la.. hehehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!